Wat doen we met ramsj en inkoop tweedehands.

Ramsj is Jiddisch voor “ongeregeld goed, rommel”. William vindt het een uitdaging om uit het enorme aanbod de krenten uit de pap in te kopen. En wij noemen het geen rommel, maar mooie boeken voor een fijne prijs die nog een tweede kans verdienen.

INKOOP TWEEDEHANDS

Wist je dat je bij Dekker v.d. Vegt ook terecht kunt om je eigen gebruikte boeken te verkopen? Naast verkoop van 2ehands boeken doen wij namelijk ook aan inkoop hiervan.

Wij zijn altijd op zoek naar goede boeken die een aanvulling zijn op onze voorraad. Wij kopen alle soorten genres in. Van kinderboeken tot filosofie, van psychologie tot kookboeken en van thrillers tot klassieke talen. Bij inkoop selecteren wij per boek waar wij interesse in hebben en doen op deze selectie een bod. Als we tot een akkoord zijn gekomen krijg je direct je geld. Je kunt altijd op afspraak langskomen. Met kleine partijen bij onze inkoopbalie achter in de winkel en voor grote partij hebben wij een laad- losplek waar je met de auto kan komen. Als het om hele grote collecties gaat komen wij ook aan huis. Neem telefonisch of via de mail contact op met onze inkopers Daan en Michel voor een afspraak of eventuele overige vragen.