Readr, de klantenkaart van Dekker v.d. Vegt

Als u een Readr klantenkaart in de winkel heeft gehad kunt u die kaart toevoegen in uw app. Op die manier worden uw gespaarde punten aan uw account toegevoegd. Uw klantenkaart toevoegen in de app gaat als volgt:
Direct na het inloggen kunt u het symbool van de barcode rechtsboven in de menubalk aanklikken. Vervolgens kiest u de optie ‘Voeg een klantenkaart toe’, daar kunt u het nummer van uw pas invoeren. Dat u hier al een kaartnummer ziet, klopt: dit is een digitaal kaartnummer dat bedoeld is voor mensen die alleen de app willen gebruiken. Het toevoegen van een tweede kaart is op geen enkele wijze een belemmering, beide kaarten kunnen probleemloos naast elkaar bestaan. Om punten, waardebonnen, boekenbonnen etc. te verzilveren is het nodig om de app te installeren. Alleen uw klantenkaart is hiervoor niet voldoende.

Gemak en betrokkenheid met de Readr klantenkaart van Dekker v.d. Vegt

Natuurlijk koopt u uw boeken het liefst bij ons in de winkel. Daar kent u de weg, laat u zich inspireren. En daar kennen wij u en uw voorkeuren, helpen we u met persoonlijk advies en gerichte tips. Maar hoe handig zou het zijn als u ook thuis bij ons op bezoek kunt? Als we u onze mooiste vakantieboekentips sturen of u laten weten dat er een nieuw deel verschijnt van uw favoriete schrijver? Als we u attenderen op een activiteit in onze winkel? En als u het dan meteen kunt kopen of bestellen – gewoon bij ons, in uw eigen boekhandel? Het is mogelijk met de Readr kaart, onze nieuwe interactieve klantenkaart.

PASJE

De klantenkaart is een pasje waarmee wij uw voorkeuren en aankopen bijhouden. Handig, als u even de titel kwijt bent van het boek dat u vorig jaar bij ons kocht. Of als u meer wilt lezen van die schrijver op uw wensenlijst. Wij kunnen u er gerichte suggesties mee doen. En u bepaalde privileges aanbieden die precies kloppen bij uw profiel.

APP

De klantenkaart is vooral ook de handige app Readr op je telefoon. Een nuttig hulpmiddel waarmee we u persoonlijk en direct op de hoogte houden, met alle voor u relevante informatie: leestips, suggesties, recensies, spaaracties, bijzondere privileges, uitnodigingen. U kunt er uw voorkeuren in kwijt, uw verlanglijstjes, uw eigen digitale boekenkast met uw e-books. U kunt er zien of we het boek op voorraad hebben. En het direct bij ons bestellen of kopen, op ieder moment. Organiseren we een lezing of signeersessie? De agenda in de Readr-app toont ze; met één druk op de knop kunt u zich aanmelden.

En, heel praktisch, in de app kunt u uw Boekenbon(nen) toevoegen. Zo heeft u ze altijd bij u. En houdt u zicht op het tegoed en de looptijd.

Hoe werkt het?

Uw klantenpas is gratis verkrijgbaar bij ons in de winkel. Met de klantenkaart activeert u uw eigen account op www.readr.nl of in de app Readr. U voert er heel eenvoudig uw e-mailadres, naam en eventueel adresgegevens in. Komt u er niet uit? Geen probleem, we helpen u graag verder in de winkel.

De app Readr installeert u snel en veilig op uw telefoon door hem te downloaden in de App-store of via de site www.readr.nl. In de app Readr voert u vervolgens gemakkelijk uw gegevens in: uw favoriete boekhandel, uw wensenlijstjes, uw (digitale) boekenkast, uw Boekenbon(nen), et cetera.

Alle voordelen op een rij:

Alle thuisbezorgbestellingen via onze webshop www.libris.nl/dekker-vd-vegt  altijd zonder verzendkosten.

Alle boekenbonnen en vouchers overzichtelijk in de Readr app inclusief waarde per bon (en looptijd)

Boek direct kunnen reserveren of bestellen, aanleggen van verlanglijstje

Boek kunnen scannen, en direct bestellen / reserveren

Punten sparen / privileges krijgen

Al je ebooks verzameld op 1 leesplank via Lees-id.

Overzicht van alle activiteiten van Dekker v.d. Vegt en de mogelijkheid u direct aan te melden.

Persoonlijke tips van de boekhandel

Punten sparen, hoe werkt dat?

U spaart met uw Readr kaart of app 1 punt bij elke aankoop van € 1,-. Dit geldt voor alle artikelen uit onze winkel, behalve Nederlandse boeken en tweedehands. Voor Nederlandse boeken geldt de Wet op de vaste Boekenprijs en is het bij wet verboden om spaar- of kortingsacties aan te bieden.
Uw gespaarde punten kunt u in het nieuwe jaar inwisselen voor andere leuke acties. Houd uw app of de site in de gaten!